Lirik Wandra - Kelangan

Hang sun karepno biso ambi riko
Selawase yo mung ambi riko
Tapi kelendi maning ceritone wes bedo
Saikine riko wes sing ono
Digowo wong liyo

Kelangan isun iki wes kelangan
Kembang hang sun eman eman
Loro rasane ati mulo loro
Kudangan di gowo wong liyo
Lilo sun cobo ngelilakne
Masio abot hang sun roso

PUSAT AKSESORIS MUSIK TERLENGKAP