Lirik Kedanan

Aku gandrung gandrung tenan

Karo kowe aku kedanan
Mangan tempe wis bosen kepengin tahu
Opo kowe rak kroso yen aku gandrung kepencut karo ayumu


Aku gandrung gandrung tenan
Karo kowe aku kedanan
Mangan tempe wis bosen kepengin tahu
Opo kowe ra percoyo yen ra ngandel bukaken iki dadaku

Tak lelo lelo ledung
Suwe rak kepetuk sopo wonge ora bingung
Tak lelo lelo ledung
Bareng wis kepetuk ora gelem diambung


Tak lelo lelo ledung
Suwe ra kepetuk gandrung aku gandrung
Tak lelo lelo ledung
Barang wis kepetuk ora gelem diambung


Otok-otok unine tekek
Bocah cilik ngapusi wong tuwek
Otok-otok unine tekek
Metune bengi jebul golek-golek
Tok otok otok otk tekek (3x)

PUSAT AKSESORIS MUSIK TERLENGKAP