Lirik Mus Mulyadi - Suk Kapan

Suk kapan aku ora ngerti
Entek ing sengsaraning uripku
Kepiye ngrasake, urip tentrem ayem
Adoh beko lan beboyo

Nelongso, ing sabendinane
Nelongso, nganti tekan seprene
Pecobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene

reff :
Penyuwunku, aku biso
Tabah nggonku nglakoni
Cobaning uripku, nganti teko sunar
Nerangi dalan atiku

Prihatin, esuk awan sore
Prihatin, aku sabendinane
Nenyuwun supoyo, kanggo wektu mengko
Tentrem ayem saklawase
Tentrem ayem saklawase

Koleksi Chord Lirik Gitar Terlengkap www.Chord.AndeloMusic.com
Toko Gitar Parung Bogor, Jual Gitar Parung Bogor, Service Gitar Parung Bogor www.Andelomusic.com