Lirik Mus Mulyadi - Ojo Dipekso

Roso tresno, ojo to dipekso
Apik becik yen to podo-podo
Podo ngertine, podo senenge
Amung siji, tujuane

Mbokyo sugih yen dudu jodone
Ora klakon langgeng saklawase
Ben-e dipekso, ora iso
Nungkulake, roso tresno

Jo dipekso e…yen ora gelem
Jo dipekso e…yen ora seneng
Nek wis cetho, calon jodone
Ra sah ngoyo, rak teko dewe

reff :
Mbokyo sugih yen dudu jodone
Ora klakon langgeng saklawase
Ben-e dipekso, ora iso
Nungkulake, roso tresno

Jo dipekso e…yen ora gelem
Jo dipekso e…yen ora seneng
Nek wis cetho, calon jodone
Ra sah ngoyo, rak teko dewe

Jo dipekso e…yen ora gelem
Jo dipekso e…yen ora seneng
o dipekso e…yen ora gelem
Jo dipekso e…yen ora seneng

Koleksi Chord Lirik Gitar Terlengkap www.Chord.AndeloMusic.com
Toko Gitar Parung Bogor, Jual Gitar Parung Bogor, Service Gitar Parung Bogor www.Andelomusic.com