Lirik Mus Mulyadi - Gandrung Prawan Ayu

Pitung sasi suwene
Nggonku ngenteni..
Prawan ayu
Sing omahe pinggir kali..

Tak tresnani..
Tak gandrungi..
Saben bengi
Mung tansah tak impi-impi..

Kapan to nduk bocah ayu..
Kowe gelem melu aku..
Tak turuti opo wae karepmu..

Omah gedong
Magrong-magrong susun telu..
Montor pitu
Kari milih sak karepmu..

Tak sanggupi..
Tak turuti..
Angger ojo gawe
Laraning atiku..

Kapan to nduk bocah ayu..
Kowe seneng karo aku..
Ojo tansah gawe gelo atiku..

reff:
Kapan to nduk bocah ayu..
Kowe seneng karo aku..
Ojo tansah gawe gelo atiku..

Omah gedong
Magrong-magrong susun telu..
Montor pitu
Kari milih sak karepmu..

Tak sanggupi..
Tak turuti..
Angger ojo gawe
Laraning atiku

Koleksi Chord Lirik Gitar Terlengkap www.Chord.AndeloMusic.com
Toko Gitar Parung Bogor, Jual Gitar Parung Bogor, Service Gitar Parung Bogor www.Andelomusic.com