Lirik Mus Mulyadi - Dondong Opo Salak

Dondong opo salak, duku cilik-cilik
Gendhong opo mundhak, ojo thithik-thithik
Dondong opo salak, duku cilik-cilik
Ngandhong opo mbecak, mlaku thimik-thimik

Adhi nderek ibu, tindhak menyang pasar
Ora pareng rewel, ora pareng nakal
Mengko ibu mesti, mundhut oleh-oleh
Gedhang karo roti, adhi diparingi

Dondong opo salak, duku cilik-cilik
Gendhong opo mundhak, ojo thithik-thithik
Dondong opo salak, duku cilik-cilik
Ngandhong opo mbecak, mlaku thimik-thimik

reff :

Dondong opo salak, duku cilik-cilik
Gendhong opo mundhak, ojo thithik-thithik
Dondong opo salak, duku cilik-cilik
Ngandhong opo mbecak, mlaku thimik-thimik

Ojo ringak ringik dik, adhi bocah pinter
Ora koyo kae, sithik-sithik nangis
Galoh ibu rawuh, ngasto oleh-oleh
Ayo ngguyu disik, ee eh ra sembodo

Dondong opo salak, duku cilik-cilik
Gendhong opo mundhak, ojo thithik-thithik
Dondong opo salak, duku cilik-cilik
Ngandhong opo mbecak, mlaku thimik-thimik

Dondong opo salak, duku cilik-cilik
Gendhong opo mundhak, ojo thithik-thithik
Dondong opo salak, duku cilik-cilik
Ngandhong opo mbecak, mlaku thimik-thimik

Koleksi Chord Lirik Gitar Terlengkap www.Chord.AndeloMusic.com
Toko Gitar Parung Bogor, Jual Gitar Parung Bogor, Service Gitar Parung Bogor www.Andelomusic.com