Lirik Deviana Safara - Titip Tresno

Susah sing tak roso,
Kelingan naliko semono..
Wong loro ngucap janji tresno,
Disekseni indahe cahyone mego..

Sliramu pamit arep lungo,
Titip tresno sing kudu tak jogo..
Welingmu ojo nganti ono wong liyo,
Mbok elus pipiku netes banyune moto..

reff:
Nganti suk kapan nggonmu teko,
Tresnaku ora bakal cidro..
Tresno sing ning njerone dodo,
Tak simpen lan tak jogo..

Senajan akeh gudo tresno,
Nanging tresnamu sing utomo..
Aku ra bakal nompo tresno liyo,
Nganti sliramu teko..

reff:
Nganti suk kapan nggonmu teko,
Tresnaku ora bakal cidro..
Tresno sing ning njerone dodo,
Tak simpen lan tak jogo..

Senajan akeh gudo tresno,
Nanging tresnamu sing utomo..
Aku ra bakal nompo tresno liyo,
Nganti sliramu teko..

Nganti suk kapan nggonmu teko,
Tresnaku ora bakal cidro..
Tresno sing ning njerone dodo,
Tak simpen lan tak jogo..

Senajan akeh gudo tresno,
Nanging tresnamu sing utomo..
Aku ra bakal nompo tresno liyo,
Nganti sliramu teko


Chord Deviana Safara Titip Tresno,  Kunci Gitar Deviana Safara Titip Tresno,  Lirik Lagu Chord Deviana Safara Titip Tresno,  Lirik Lagu dan kunci gitar Chord Deviana Safara Titip Tresno