Lirik Deviana Safara - Sekti Tresnomu

Tresnoku iki amung sliramu,
Sing ora biso tak ganti..
Nadyan tak coba,
Ngilangke ning njero ati..

Opo wis pancen kudu tak trimo,
Sing dadi pesti tresnaku..
Nadyan wis nyanding pungkase,
Kapisah marang sliramu..

Wis keukir sak jroning kalbu,
Kabeh cerito tresnaku lan tresnamu..
Sejatine katresnanku,amung siji sliramu..
Nadyan nelongso nandang roso iki, tresno ra nduweni..

Sejatine ning atiku, isih ono sliramu
Sektine tresnamu, tansoyo ra biso nglalekke sliramu..
Tansah tak lilakne, nanging aku isih tresno,
Amergo sekti tresnomu..

reff:
Tresnoku iki amung sliramu,
Sing ora biso tak ganti..
Nadyan tak coba,
Ngilangke ning njero ati..

Opo wis pancen kudu tak trimo,
Sing dadi pesti tresnaku..
Nadyan wis nyanding pungkase,
Kapisah marang sliramu..

Wis keukir sak jroning kalbu,
Kabeh cerito tresnaku lan tresnamu..
Sejatine katresnanku,amung siji sliramu..
Nadyan nelongso nandang roso iki, tresno ra nduweni..

Sejatine ning atiku, isih ono sliramu
Sektine tresnamu, tansoyo ra biso nglalekke sliramu..
Tansah tak lilakne, nanging aku isih tresno,
Amergo sekti tresnomu

Chord Deviana Safara Sekti Tresnomu,  Kunci Gitar Deviana Safara Sekti Tresnomu,  Lirik Lagu Chord Deviana Safara Sekti Tresnomu,  Lirik Lagu dan kunci gitar Chord Deviana Safara Sekti Tresnomu