Lirik Deviana Safara - Lawang Ati

Ngamboro ning angenku,
Tansah eling marang sliramu..
Senadyan wis tak coba,
Nglalekake jenengmu..

Sing tansah tak tembangke,
Laras kangen njero atiku..
Sing tansah tak sworo’ke,
Gending tresno ning dodoku..

Opo pancen kudu tak lilo,
Mergo ra biso nduweni,
Tresno sliramu..

Nadyan tak tutup lawang atiku,
Soko kabeh crito lan tresnamu..
Nanging soyo ra biso ngilangke tresnaku,
Marang sliramu..

Nadyan tak tutup lawang atiku,
Soko kabeh crito lan tresnamu..
Nanging sliramu,
Soyo kepatri ning njero atiku..

reff:
Ngamboro ning angenku,
Tansah eling marang sliramu..
Senadyan wis tak coba,
Nglalekake jenengmu..

Sing tansah tak tembangke,
Laras kangen njero atiku..
Sing tansah tak sworo’ke,
Gending tresno ning dodoku..

Opo pancen kudu tak lilo,
Mergo ra biso nduweni,
Tresno sliramu..

Nadyan tak tutup lawang atiku,
Soko kabeh crito lan tresnamu..
Nanging soyo ra biso ngilangke tresnaku,
Marang sliramu..

Nadyan tak tutup lawang atiku,
Soko kabeh crito lan tresnamu..
Nanging sliramu,
Soyo kepatri ning njero atiku..

Nadyan tak tutup lawang atiku,
Soko kabeh crito lan tresnamu..
Nanging soyo ra biso ngilangke tresnaku,
Marang sliramu..

Nadyan tak tutup lawang atiku,
Soko kabeh crito lan tresnamu..
Nanging sliramu,
Soyo kepatri ning njero atiku


Chord Deviana Safara Lawang Ati,  Kunci Gitar Deviana Safara Lawang Ati,  Lirik Lagu Chord Deviana Safara Lawang Ati,  Lirik Lagu dan kunci gitar Chord Deviana Safara Lawang Ati