Lirik Deviana Safara - Bundas Kabeh

Pancen bener kowe pacarku,
Nanging ojo, nemen ngatur aku
Kate ngene kowe nesu kate ngono soyo nesu,
Opo mbok anggep aku iki baturmu..

Gek tinimbang soro uripku,
Ati loro, ngimbangi tresnomu
Gur demi ngaboti cinta, hidup menderita
Sing enak yo mbok tinggalke aku saja..

Jek pacaran urung dadi bojoku,
Nggonmu mrintah, ngatur aku
Nggur dolanan karo konco koncoku,
Ora entuk, banjur nesu..

Jek pacaran urung dadi bojoku,
Tumindak ngalahke wong tuwoku,
Kok jambak karo kok tapok pipiku,
Ora sudi bundhas dadi pacarmu..


Chord Deviana Safara Bundas Kabeh,  Kunci Gitar Deviana Safara Bundas Kabeh,  Lirik Lagu Chord Deviana Safara Bundas Kabeh,  Lirik Lagu dan kunci gitar Chord Deviana Safara Bundas Kabeh