Lirik Deviana Safara - Bali Jenenge

Ora kroso ngeluh ndek moto,
Yen eling sliramu..
Banget seneng senenge,
Sliramu bali jenenge..

Ora gampang ngelalekake,
Roso kangen iki..
Banget tresno tresnone,
Sliramu ora neng kene..

reff:
Semendal njroning dodo pak polisi teko,
Ngabarke sliramu kecelakaan soro..
Ra sanggup ati iki nyawang ragamu,
Metu teko ambulan pisah karo nyowo..

Tego tegone nggonmu ninggalke aku,
Kepingine yen iso aku melu..
Ra nduwe arti maneh uripku,
Ra iso urip maneh tanpo sliramu..

reff:
Ora gampang ngelalekake,
Roso kangen iki..
Banget tresno tresnone,
Sliramu ora neng kene..

reff:
Semendal njroning dodo pak polisi teko,
Ngabarke sliramu kecelakaan soro..
Ra sanggup ati iki nyawang ragamu,
Metu teko ambulan pisah karo nyowo..

Tego tegone nggonmu ninggalke aku,
Kepingine yen iso aku melu..
Ra nduwe arti maneh uripku,
Ra iso urip maneh tanpo sliramu..

Tego tegone nggonmu ninggalke aku,
Kepingine yen iso aku melu..
Ra nduwe arti maneh uripku,
Ra iso urip maneh tanpo sliramu.


Chord Deviana Safara Bali Jenenge,  Kunci Gitar Deviana Safara Bali Jenenge,  Lirik Lagu Chord Deviana Safara Bali Jenenge,  Lirik Lagu dan kunci gitar Chord Deviana Safara Bali Jenenge