Lirik Catur Arum - Nyandhing Geni

Mesem lan unyik riko,
Sak benere tangise batine..
Wong wadon endi hang gelem,
Nyandhing geni, hang keliwat iki..

Kari putih atin riko,
Ngedum roso, ketalang welase..
Pasrah mentah paran jare,
Ngumbar esem, nangis njero batine..

reff:
Riko kembang,
Mulo riko, kembange kembang..
Masio kesapu angin,
Tambah mekar, semebrung arum..
Iku tondho hang nyoto,
Kabeh mau, welase pengeran..

reff:
kembali keatas..mesem lan unyik…

Sun sing biso ngadhangi,
Sun gedigi, mulo wis garise..
Tapi welas hang sejati,
Sing biso ilang, mung riko hang nduwe

Koleksi Chord Lirik Gitar Terlengkap www.Chord.AndeloMusic.com
Toko Gitar Parung Bogor, Jual Gitar Parung Bogor, Service Gitar Parung Bogor www.Andelomusic.com