Lirik Catur Arum - Nggalo Ati

Magih durung aron, tatu batin iki
Riko teko, ater ater geni..
Magih durung entek, semendale ati
Riko gawe, kagete ati..

reff:
Sing leren leren, sing mari mari
Sing leren leren, riko nggalo ati..
Sing leren leren, sing mari mari
Sing leren leren, riko nggalo ati..

Magih durung aron, tatu batin iki
Riko teko, ater ater geni..
Magih durung entek, semendale ati
Riko gawe, kagete ati..

reff:
Sing leren leren, sing mari mari
Sing leren leren, riko nggalo ati..
Sing leren leren, sing mari mari
Sing leren leren, riko nggalo ati..

Arep sun turuti, kari nggatel ati
Sun belani, riko ngloro ati

Koleksi Chord Lirik Gitar Terlengkap www.Chord.AndeloMusic.com
Toko Gitar Parung Bogor, Jual Gitar Parung Bogor, Service Gitar Parung Bogor www.Andelomusic.com