Lirik Catur Arum - Mendung Cemeng

Dudu pisahe hang sun tangisi,
Ketemune iku hang sun getuni..
Langit peteng sing katon lintange,
Mendung cemeng, alangane..

Tetes tetes banyu moto iki,
Krono perihe mandheg ring ati..
Nong ndi panggone arep sun gowo,
Batinisun hang sun nelongso..

reff:
Sing ono entek enteke, embuh kapan marine..
Aju iki kelendi,kadhung terus gedigi..
Jerite ati iki,
Sing kuat nyonggo larane..

Nong endi isun arep melaku,
Nggowo nelangsane batin hang tatu..
Roso seneng magih arep ngembang,
Moro moro riko ilang..

reff:
Sing ono entek enteke, embuh kapan marine..
Aju iki kelendi,kadhung terus gedigi..
Jerite ati iki,
Sing kuat nyonggo larane..

Nong endi isun arep melaku,
Nggowo nelangsane batin hang tatu..
Roso seneng magih arep ngembang,
Moro moro riko ilang..

Koleksi Chord Lirik Gitar Terlengkap www.Chord.AndeloMusic.com
Toko Gitar Parung Bogor, Jual Gitar Parung Bogor, Service Gitar Parung Bogor www.Andelomusic.com