Lirik Aas Rolani - Manjing Metu Enak

Kang sepisan maning, coba dianjingaken
Sejeroneng ati, pesen terakhir kien
Sing tak pengeni kang, manjing metu enak
[Aja watir sayang, kakang pasti kelingan]

Awas kang, awas aja selewwa-lewa
Metu sing umah, kudu inget kluarga

Kang sepisan maning, coba dianjingaken
Aja buru buru metu, kula masih kangen

reff :

Kakang usaha ning kota demi keluarga
Kula sing ditinggal ning umah melu dedonga

[Sayang kita memang kudu saling pengertian]
[Besuk supaya kakang luru rejeki gampang]

Sampean kien metu niat usaha
[Besok manjing duh sayang, nggo kluarga]

Kang sepisan maning, coba dianjingaken
Aja buru buru metu, kula masih kangen

reff :

Kakang usaha ning kota demi keluarga
Kula sing ditinggal ning umah melu dedonga

[Sayang kita memang kudu saling pengertian]
[Besuk supaya kakang luru rejeki gampang]

Sampean kien metu niat usaha
[Besok manjing duh sayang, nggo kluarga]

Kang sepisan maning, coba dianjingaken
Sejeroneng ati, pesen terakhir kien
Sing tak pengeni kang, manjing metu enak
[Aja watir sayang, kakang pasti kelingan]

Koleksi Chord Lirik Gitar Terlengkap www.Chord.AndeloMusic.com
Toko Gitar Parung Bogor, Jual Gitar Parung Bogor, Service Gitar Parung Bogor www.Andelomusic.com