Lirik Aas Rolani - Demen Ora Kelakon

Kaya pengen temen, demen ora kelakon
Batinmu bisa, nangis lan ketuwon

Rasa bli kuat, sedina bli ketemu
Awan lan wengi, selalu kebayang-bayang
Turu ora lali, mangan ora ngeli
Kelingan bae, kakang pujaan ati

reff :
Kecewa, demen ora kelakon
Bli dadi, siji karo sampean

Kesiksa, demen ora kelakon
Duh kakang, pancen sampean tega
Kelara-lara, ati kelara-lara
Duh sampean, ora kelakon

Rasa bli kuat, sedina bli ketemu
Awan lan wengi, selalu kebayang-bayang
Turu ora lali, mangan ora ngeli
Kelingan bae, kakang pujaan ati

reff :
Kecewa, demen ora kelakon
Bli dadi, siji karo sampean

Kesiksa, demen ora kelakon
Duh kakang, pancen sampean tega
Kelara-lara, ati kelara-lara
Duh sampean, ora kelakon

Kaya pengen temen, demen ora kelakon
Batinmu bisa, nangis lan ketuwon

Rasa bli kuat, sedina bli ketemu
Awan lan wengi, selalu kebayang-bayang
Turu ora lali, mangan ora ngeli
Kelingan bae, kakang pujaan ati

Koleksi Chord Lirik Gitar Terlengkap www.Chord.AndeloMusic.com
Toko Gitar Parung Bogor, Jual Gitar Parung Bogor, Service Gitar Parung Bogor www.Andelomusic.com