Chord Yan Asmi - Kumaha Uing

A F#m D E


  F#m
Nya kumaha uing..
D E  A
Ntong ngilu-ngilu pusing..

  F#m
Nya kumah uing
D E A
Kabogoh-kabogoh uing

  F#m
Nya kumaha dewek
D E A
Montong loba cacapek
  F#m
Nya kumaha dewek
D E A
bisi genggerong soek

B  D
Kajeun biwirna jeuding
A   F#m
Persis pisan kue odading
B    D
Kajeun irungna pesek
  A
Siga hulu oplet

B   D
Kajeun leumpang na jengke
 A   F#m
Ramo suku siga jahe
B  D
Kajeun pipi na kembung
E
Siga balon arek bitu

 A
Soal cinta..
  F#m
Kuring nu ngarasa
 D  E
Soal asmara montong coba-coba
  E
rek dipaksa-paksa

Koleksi Chord Lirik Gitar Terlengkap www.Chord.AndeloMusic.com
Toko Gitar Parung Bogor, Jual Gitar Parung Bogor, Service Gitar Parung Bogor www.Andelomusic.com